Attorneys-at-Law

Tudor Chiuariu - Arbitraj Intern si International
Chiuariu & Asociatii - Performanta in drept sportiv
Avocatura - Justitie fara secrete

Afilieri internaţionale

 • “Chiuariu & Asociaţii” este membră a Uniunii Internationale a Avocatilor – UIA.

  “Chiuariu & Asociaţii” este membră a Uniunii Internationale a Avocatilor – UIA.
  UIA este o asociație deschisă avocaților din întreaga lume, practicieni generalişti sau specializaţi, care reunește mii de membri individuali precum și aproximativ 250 de barouri, organizații și federații (reprezentând aproximativ trei milioane de avocați), din peste 110 de ţări. UIA este o organizaţie cu caracter mondial, prin reunirea avocaților și a barourilor din întreaga lume și a asociațiilor lor profesionale, respectând totodată diversitatea sistemelor juridice și a culturilor, promovând și apărând drepturile omului. Obiectivele UIA sunt: promovarea principiilor de bază ale profesiei de avocat în lume, în special a independenței și libertății; participarea la dezvoltarea cunoașterii juridice la un nivel internațional prin organizarea de congrese internaționale, seminarii, conferințe, forumuri și dezbateri, editarea de publicații și distribuirea lor prin intermediul canalelor media; realizarea unei ordini juridice internaționale între națiuni, bazate pe principiile drepturilor omului și ale justiției, prin intermediul legii și în scopul promovării păcii; cooperarea cu toate organizațiile naționale și internaționale având un interes comun: stabilirea de relații și schimburi între barouri și societăți de avocatură la un nivel internațional. UIA este o șansă nemaipomenită pentru creștere profesională și relaționare internațională.
 • Tudor Chiuariu este membru al Consiliului Consultativ al Academia de Drept European – ERA, din Trier, Germania.

  Tudor Chiuariu este membru al Consiliului Consultativ al Academia de Drept European – ERA, din Trier, Germania.
  Consiliul Consultativ consiliază Comitetul Executiv şi Comitetul de Management al ERA, în special privitor la conţinutul şi planificarea programului evenimentelor de pregătire profesională organizate de Academie. Este compus din persoane puternic implicate în studierea şi predarea Dreptului European, în activitatea instituțiilor Uniunii Europene și în cercurile juridice și economice din Statele Membre.
 • Tudor Chiuariu este membru al Societăţii Europene de Drept Internaţional – ESIL.

  Tudor Chiuariu este membru al Societăţii Europene de Drept Internaţional – ESIL. Scopurile ESIL sunt orientate pentru a susține prevalenţa dreptului în relaţiile internaţionale și pentru promovarea studiului dreptului internațional public. În acest sens, Statutul său prevede că Societatea va organiza și sprijini schimburi de idei pe domenii de interes comun pentru avocații internaționali, în spaţiul european şi în lume; va incuraja studiile de înalt nivel în domeniu; va crea un forum pentru discuții europene și va promova implicarea și reprezentarea tinerilor; va promova un grad sporit de conștiință și înțelegere a dreptului internațional, nu numai printre avocați, ci şi în cadrul publicului larg; va promova o mai mare apreciere a rolului tradițiilor Europene și va dezvolta perspective Europene în drept internațional.
 • Tudor Chiuariu este membru al Rețelei de Avocați Europeni (European Lawyers).

  Tudor Chiuariu este membru al Rețelei de Avocați Europeni (European Lawyers). Avocaţi Europeni este o “Rețea de Drept European” extinsă în întreaga lume. Are drept scop oferirea unei baze de referinţă pentru discuţii despre problemele întâmpinate de avocații care practică în diverse jurisdicţii, prin promovarea de contacte de încredere şi crearea de spatii pentru posibile optiuni de carieră. Reţeaua numără astăzi peste 2800 de avocaţi şi a lansat o serie de manifestări, denumite “Evenimente Locale & Globale” în mai multe oraşe din Europa.