Attorneys-at-Law

Tudor Chiuariu - Arbitraj Intern si International
Chiuariu & Asociatii - Performanta in drept sportiv
Avocatura - Justitie fara secrete

Comunicate de presă

Chiuariu și Asociații îl reprezintă pe dl. Bogdan Chirieac în procesul împotriva brokerului Cristian Sima și jurnalistului Liviu Avram

05.11.2012 „Documentele sunt falsuri. Pentru faptul că spune că am primit bani de la Ericsson și că am aranjat chestiuni legate de sistemul de urgență 112 îi fac o nouă acțiune în instanță. Avocații mei de la firma Chiuariu și Asociații se ocupă de acest lucru!” a spus Bogdan Chirieac.

“Totodată, vom cere și daune materiale pentru că în urma așa-ziselor dezvăluiri făcute de Sima, clientul societății noastre de avocatură a pierdut un contract important în domeniul privat. În plus, depunem plângere penală la Parchet pentru toate înscrisurile false care au fost făcute publice”, a declarat Georgiana Teodorescu, avocat asociat la societatea de avocatură Chiuariu și Asociații.

Avocații de la Chiuariu și Asociații au depus în cursul acestei dimineți în numele clientului lor, dl. Bogdan Chirieac, o plângere penală pentru infracțiunea de fals material în înscrisuri oficiale (prevăzută și pedepsită de art. 288 Cod pen.) privind înscrisurile bancare false publicate în presă despre care s-a susținut că demonstrează transferurile din așa-zisul cont al dlui Chirieac din Elveția.

inapoi