Attorneys-at-Law

Tudor Chiuariu - Arbitraj Intern si International
Chiuariu & Asociatii - Performanta in drept sportiv
Avocatura - Justitie fara secrete

Echipa Chiuariu & Asociaţii în mass-media

Bogdan Chirieac susține că l-a dat în judecată pe Cristian Sima și cere daune morale de 1,5 milioane de dolari - Hotnews.ro

06.11.2012 Analistul politic Bogdan Chirieac susține ca l-a dat în judecată pe brokerul Cristian Sima, cerându-i 1,5 milioane de dolari daune morale, plus daune materiale, pentru acuzațiile la adresa sa și amenință cu o nouă acțiune în instanță pentru afirmațiile potrivit cărora ar fi primit bani de la compania Ericsson.

Brokerul Cristian Sima a susținut într-un interviu televizat că are dovezi despre un transfer bancar de la concernul suedez Ericsson către analistul politic Bogdan Chirieac, care, ulterior, vira banii mai departe către anumiți oameni politici. Ulterior, Ericsson a câștigat licitația pentru implementarea apelului de urgență 112. Sima îl incrimina pe Bogdan Chirieac că ar fi intermediat virarea unor sume de bani "către politicieni din toate partidele", sugerând că acești bani reprezentau mita.

"Jurnalistul Bogdan Chirieac, reprezentat de Chiuariu și Asociații (CAAL), răspunde recentelor acuzații nefondate ale lui Cristian Sima printr-o acțiune în răspundere civila delictuală. Jurnalistul cere de la acesta daune morale în valoare de 1.500.000 USD, plus daune materiale. De asemenea, față de jurnalistul Liviu Avram care a publicat un articol conținând acuzații nefondate la adresa dlui Chirieac urmează a fi introdusă o acțiune în răspundere civilă delictuală prin care se vor cere daune morale de 640.000 USD, la care se adaugă și daune materiale", se arată într-un comunicat al casei de avocatură citat de Mediafax.

Click aici pentru articolul integral.
inapoi